Follow Viruspadu

Monday, September 17, 2012

6 Minit

Korang tengok tak tadi?

Phew cemas giler. Boleh perasan suara saya terketar2. Tangan nak pegang botol pun gigil hahahaha. Haduiyai. Acane tu. Pestaim kot. Dah lama2 maybe ok sikit. Ewah.

Rasa mcm jantung jatuh ke tanah. Gigi nak tertanggal hahahaha. Poliden pun tak berkesan lagi hahahaha

Tak sanggup nak tengok diri sendiri. Hehehe.

Terima kasih semua sebab bagi sokongan yang hebat kat fesbuk saya, kat twitter dan jugak instagram saya. Terharu saya.

Saya akan cuba yang lebih baik lepas ni ye.

Mcm biasa, entry penuh nanti ek. Saya update pakai iphone je ni.

Jumpa nanti

7 komen[s]:

Nanak said... [Reply to Comments]

hi kak jemah,
sy ada tgk tadi..hihihi...
mmg perasan suara ada ketar2 ms mula2 tu..tp biasalah kn..pastu ok je..

p/s
apasal kat tv nmpk chubby? jgn marah ye...tv sabotoj kot...:)

Mr Lonely said... [Reply to Comments]

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said... [Reply to Comments]

Hihi :D saya pun tgk semalam...mmg tak tukar channel lain..nak tunggu Jemah punye pasal...
Ingatkan Jemah citer pasal blog...
rupanya pasal Produk Nestle...
mmg jd jurucakap Nestle la ye?

siti said... [Reply to Comments]

aa nmpk akak nervous smpi pegang susu tu tertunduk2 hehe, biasala tu kan pestaim...

tp nape yg ada soklan tu tetibe xdpt dijwp, pengacara kasi soklan yg kita xde script nk baca ke apa...hehe

A.I said... [Reply to Comments]

Alaaaaa....nape aku x tau psl ni...huhuhu..

jemah, tepek le kt sni video tu..

shah said... [Reply to Comments]

http://mytempat.blogspot.com/2012/09/viruspadu-masuk-tv3.html

mamawafiy said... [Reply to Comments]

saya tengok..sya tengok..cantik la awak..

p/s: hehehe main terjah je kan..stalker sungguh saya ni..selamat berkenalan yu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^