Follow Viruspadu

Monday, October 15, 2012

consert cum graduation

Semalam adalah hari consert cum graduation smart reader nisa ngan anoi. Nisa excited la bgtau dia ada masuk persembahan. Tapi bila saya suruh tunjuk la tarian tu depan mama, mama nak tgk dulu. Takde maknanya. Pemalu sesangat. Tak pernah sekali pun saya tengok nisa ngan anoi ni berlatih kat rumah ke apa. Takpelah. Boleh la tu kot. Saya dulu pun jenis gitu jugak, takde makna balik nak prektis2nya. Mencik. HAHA.

Cikgu pesan suh saya mekapkan budak2 ni cantik2. Pastu suruh saya ikat lipan rambut nisa. Memang tak la kan. Saya mana la reti. Ikat biasa pun senget. Dasarrrr HAHA. So kalau tak reti kena la datang awal sbb cikgu nak siapkan.

Awal pagi jam 7.30. Muka anoi kelat je. Tapi lepas siap2 pakai baju rela je tadah muka kat saya suh mekapkan :p
Gaya sombong

 Papehal sila berhenti sarapan dulu.

Eskerim pagi-pagi memang sesuai sangat nisa oi :p

Nisa saya tahu masuk beberapa persembahan. Anoi pulak baru 3 tahun kan. So dia memang takde la masuk tarian ke mende. Cuma dia masuk acara last sekali la. Yang nyanyian beramai2 tu. Teruja giler omak eh HAHA

Benonoi Kebenot

Kitorang sampai sekolah jam 8.15 kot. Terus bawak nisa kat tempat persalinan. Cikgu nampak je nisa terus panggil dia hehe. So kitorang terus tunggu dalam dewan.
 

Acicot Kebena

 HAHAHA... saya suka sakat dorang nama pelik tu kan. Kalau mak saya dengar pastu mesti marah. Nama budak tu sedap2 ko tukar. HAHAHA... Saje sakat anak aje. Bukan panggil hari2. Panggil bila nak sakat je. KEKEKEKE Dulu nisa marah sgt. Sekarang dia dah gelak dah kalau saya panggil sakat macam tu. Dah berjiwa kental dah :p

Gambar nisa buat persembahan macam biasa, dlm kamera badang. Sebab saya tukang amik video. So tak dpt la saya snap gambar kan. Dan macam biasa jugak gambar dlm fesbuk lah. 

Persembahan terakhir. Boleh cari mana anoi?

Nampak anoi?

Nisa 5 tahun jadi dia kat belakang. Memang tak dpt nak snap. 
Video nisa joget nanti saya utubekan dia ek. Td saya transfer kat pc, video tu error la pulak

Kagum saya tengok anoi yang 3 tahun dah boleh hafal step tarian walaupun simple kan. 
Kagum saya nisa boleh hafal semua step tarian persembahan dia mahupun orang lain punya persembahan sekali. HAHA over ko nisa.

Terima kasih nisa, terima kasih anoi sebab buat mama rasa bangga :)

 Otw balik. Ini namanya dah malas nak pin shawl dah.
Gaya tudung selimpang ikut suka hati nama dia :p

Tahun depan pasti lebih meriah.

:)




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

strawberi said... [Reply to Comments]

phewitt..cekci nisa...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^