Follow Viruspadu

Sunday, October 07, 2012

Sarapan penuh gaya

Sejak ada #nescafe #dolcegusto ni... Sarapan pagi kak jemah rasa stylo habis ok. Pagi-pagi buat latte, espresso, chochocino okeh. Tak boleh blah kan.

On je suis, 2 minit dah siap. Konfem sedap. Sejibik rasa mcm minum kat kopitiam.

Salam pagi dari datinjem hihi terus feeling datin kannnn...

Nanti saya update pasal dolce gusto ni ek. Teruja nak share ngan korang

2 komen[s]:

Nadila azhar said... [Reply to Comments]

sila share cepat kak jem...:))

mikamusz said... [Reply to Comments]

kak jemah dah beli rupanya. Nampak benda ni masa pergi harvey norman beberapa bulan lepas kot. Tapi belum beli lagik.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^