Follow Viruspadu

Friday, October 12, 2012

Sweet

Semalam saya ke pejabat.

Betul la. Pagi2 jam 430 dah bangun mandi dan mengejar bas SKS. Eh kan dah buat entry semalam kan bgtau saya kerja. Ahak ahak ahak. Tapi pastu tengahari saya dah ada kat rumah dah.

Bos saya sweet sangat. Dia nampak je saya, terus tanya khabar saya. Bos saya Jusa ok. Diulangi. JUSA. Pertama kali saya dapat bos macam ni. Dia tegas dan bertanggungjawab dan selalu beking staff dan manis (eh :p) hehehehe.

Dia sweet sangat sampai suruh saya balik dan rehat-rehat kat rumah, dah sihat baru kerja balik. Maka hari ni saya masih lagi bercuti :p :p :p (sila jeles HAHA)

Ini dah macam entry kipas bos kan HAHAHA... Tapi bos saya tak baca belog saya. Ini cuma entry yang bila saya menghargai sesuatu saya suka nak share kat blog :).

Terima kasih bos.
Semoga bos terus jadi bos yang baik.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Ieda Zakaria said... [Reply to Comments]

Hi..Dah follow eh kat NuffnangX...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^