Follow Viruspadu

Wednesday, November 14, 2012

Alasan

Hari ni saya rasa stress saya adalah tahap maksimum yang membuatkan apa pun saya tak boleh fikir. Satu benda pun saya tak boleh nak buat. Saya cuma rasa nak balik rumah dan baring dalam bilik. Tak perlu fikir apa-apa.

Kadang-kadang saya fikir nak berhenti kerja. Ok ini memang saya selalu sangat fikir lately HAHA. Bukan latelylah tapi dari dulu kan. Tapi hakikatnya saya masih lagi bertahan :p. Saya masih lagi disini.

Bersabar la hati. Ini memang dugaan dalam kehidupan. Eceh.

Sebenarnya bila saya fikirkan balik kenapa saya stress. Jawapan dia macam kelakar pulak. Rasa macam kecik je halnya. Tapi kenapa saya stress melampau. Aduhai. Saya dah tak kebal macam dulu kala lagi ke? Hati kering saya dah jadi hati tisu ke apa? Mencik tau.

See! Saya sendiri dah tak betul.
Saiko!

Saya rasa nak menangis :( :( :(

Ok jangan fikir jemah. Jangan fikir lagi.

Jam 4.30 nanti kita kejar bas ek. Pastu kita tido. Pastu esok cuti.

Tadi saya nampak quote ni pastu terus rasa nak gelak. Baguslah stress masih boleh tergelak :)



Sekian daripada poms stress,
KAKJEM



Korang pernah alami keadaan macam ni?








Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Puteri Satu said... [Reply to Comments]

huhuhu selaluuu... so bertabahlah ye wahai adikku zaimah... ahak







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^