Follow Viruspadu

Sunday, November 04, 2012

Bali Style

Oppa Gangnam Style kekekeke

Tak boleh la sekarang, asal ada word style je mesti nak relate kan dengan oppa gangnam style. Biarlah semorang tak suke pun tak pe, Saya tetap suka HAHAHAHA

Sekarang ni rumah saya memang la takde tema. Kiranya rumah tema carca marba la. Apa yang mampu kita sauk beli kan. Sebelah sini kayu, sebelah sini bunga2 henglesh stylelah sesangat kononnya. Hambek la ko ntah la. Asalkan cantik sudehhhh.

Sekarang lagi lah, langsung tak buat apa. Anai-anai kat tingkat atas tu pun tak tertengok lagi. Adoiyai. Abis tu semua nak buat kan. Nak renovate rumah la, pastu plan nak pindah KL plak. Abis tu ritu rumah masuk pencuri habis kena rosak sana sini pun tak baiki bebetul lagi. Plan memang la memacam. Duitnya je tak turun dari langit lagi. HEHEHE.

Pastu tadi tersinggah plak kat sini ha. Lagi bertambah la semangat nak deco rumah. Aduhhhhhhhhhh tak sabar nak jadi kaya HAHAHA. Boleh tak macam tu? Tak sabar nak jadi kaya.


Nak berjaya kena la berusaha kan
Takde kejayaan yang datang tanpa usaha
Macam kalau pinjam duit PTPTN lepas tu kena la bayar.
HAHAHA tetiba sangat pasal hutang HAHAHA





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

steffany daph said... [Reply to Comments]

kalo mcm sya pun bertambah semangat nak mendeco deco rumah ni XD. aptah lgi pergi perabot deco2, rambang mata..

Aleeya Atinza Saaid said... [Reply to Comments]

heheh deco jgn tak deco... , bila umh masok pencuri?ishhh.. risau la kan.. dkt area rumah dulu pun, jiran kena ikat gak..jam 8 pagi baru dia dpt lepas ikatan.. abes rm20k gak lesap..mtk jauhlah dari kita menda2 gini ..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^