Saturday, November 03, 2012

Dulu Pembeli

Korang beli tak Utusan hari ni???

Kalau korang beli, mesti nampak gambar adik iols dalam tu kannn. Zuhana tu lewwww aka sepet88. Dan kakak-kakaknya yang mempengaruhi beliau menulis belog HAHAHA.

Dulu beliau pembeli UTUSAN dan sekarang beliau ada dalam page UTUSAN. Memang terbaik.

Andak sentiasa doakan agar bisnes ko maju dan maju dan maju. Jangan sesekali putus asa ye ana. Kitorang sekeluarga akan tetap sokong kau dari belakang depan kiri kanan dan semua sudut yang ada walaupun bila ko gelak hidung kau kembang2 HAHAHA.

Link blog sepet ada kat sebelah ni <-->
gambar ni ambik dari fesbuk beliau, kawan dia tag :)




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^