Follow Viruspadu

Tuesday, November 20, 2012

Ketahuilah lambat lagi hari sabtu :(

Saya perlu hadiri meeting. Arghhhhhhhhhhh tak suke pegi meeting tahu tak? Kalau mee eating me loike lah!

Kali ni macam hari tu juga. Sambung meeting yang kat cambodia itu hari. Tapi kali ni bikin kat Bangkok, Thailand. Saya harap lepas ni punya meeting dorang buat kat Korea sebab saya kan nak feeling Girls Generation.HAHAHA

Saya bertolak senin yang lalu, yakni semalam :p Dah la semalam, pagi pulak tu. Flite jam 9 pagi. Kul 630 saya dah bertapa kat KLIA tu. Nasib la makan dalam MAS ni dapat menyejukkan hati yang lara hew hew hew. Dasar kuat makan. Asal bagi makan je terus berbunga2 bahagia :p

Ini  Hotel Pathumwan Princess. Bagus sangat lokasi dia. Sebelah shopping kompleks. Senang mokcik cari makan.

Ini adelah malam tadi masa kitorang konon nak jalan sesama cari makan. Kat lobi. Dengan en.Ai dan rakyat tempatan :p


Ini adelah pagi ini lepas group foto. Lepas tu kitorang pulak  buat group foto sendiri. Shifrah, kakjem dan chena :). Motip kakjem mulut senget?

Sesungguhnya saya hanya menanti hari jumaat. Sebab jumaat meeting habis. Dan sabtu boleh balik.

Siyes tak sabar nak balik.
Baru hari kedua, saya dah terbayang-bayangkan sambal belacan dan sop ketam suami masak dan juga spageti yang ada bebola daging. Phewwwwwwwwwwwwwww.

Sangat tersiksa. Sarapan makan buah, roti. Lunch makan buah, roti. Dinner makan buah, roti. Tea time pun makan buah dan roti. Apakah ini makna kehidupan? HAHAHA

Eh kakjem nak meeting ke nak makan? Asik memikirkan hal makan memakan saje kahhhhhhhhhhhh

Aku ingin terbang




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Pn. Sheila@CC said... [Reply to Comments]

terliur jer tgk makanan tu... hhee

vidalsisah said... [Reply to Comments]

Makin kurus la dekjem kalinih

hpmurah2u said... [Reply to Comments]

cari pasal virus...tetiba masuk blog ni..hihi..ape2 pun nice blog..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said... [Reply to Comments]

aduyai nak nagis tengok En.Ai Posing macam tu ...hahahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^