Follow Viruspadu

Friday, November 02, 2012

Minggu Kepenatan



Nampak tak?
Nampak tak?
Nampak tak Kakjem BZ?
Nampak tak?
tq adib sebab sempat curi2 snap gambar saya HAHAHA, kalau saya tahu dia snap gambar mesti saya dah senyum sambil buat peace :p

Minggu ni saya isytiharkan sebagai minggu bz uols.
Kelmarin saya bekerja sampai kul 10 malam. Sampai seremban dengan mendrive sendiri dah kul berapa? Pagi bangun bersiap dan drive balik ke Jalan Duta sampai opis kul 6.50 kot. Sambung balik siapkan kerja sampai tertido2 depan pc. Oh Mai hencekBos tolong naikkan gaji saya HAHAHA. 
Baru la minggu ni ko bz sikit terus mintak naik gaji kennnnnnnnnn. :p






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

nadia said... [Reply to Comments]

kak jemmmmmmm,
kak jem suka finkkkkkkk kannnn. ;)
mana tau rezeki kak jem, jom kak jemmm! :))

http://www.nadiafarahida.com/2012/11/siapa-nak-makeover-rumah-secara-percuma.html







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^