Follow Viruspadu

Saturday, November 24, 2012

Peraduan NESPRAY Dunia Ceria

Minggu lepas sempena ulang tahun ke-100 Nestle, kitorang gi join World Walking Day kat Putrajaya. Korang join ke idok. Best sesangat okey. Rugi la sape tak join tu. Tengok la anoi dah membuktikan betapa beliau enjoy berjalan reramai. Tengok hayunan tangan pun dah tahu dia enjoiceeee.



Macam2 kebaikan Nestle bagi pada kita untuk tempoh 100 tahun ini, Pelbagai produk diorg bagi pada kita selama ini. Antara produk diorg kali ini adalah susu Nespray. Korang tgk perbezaan susu Nespray dari dulu hingga sekarang.



(gambar adelah gugel :p)

Susu Nespray kini memiliki memiliki khasiat yang lengkap bagi anak-anak kita sesuai untuk pertumbuhan dan pembesaran kanak-kanak. Kita boleh tahu sekiranya anak-anak kita mendapat khasiat yang cukup berdasarkan kepada 10 perkara ini:

1. Berat yang sesuai dengan ketinggian mereka
2. Kulit yang sihat
3. Pertumbuhan otot baik
4. Penglihatan yang baik
5. Tulang dan gigi yang kuat
6. Rambut bersinar
7. Selera makan yang baik
8. Postur badan yang menarik
9. Cerdas dan ceria
10. Tidur yang nyenyak


 

Kedua-dua anak saya, AnNisa (5 tahun) dan AnNur (3 tahun) masih lagi meminum susu. Mereka secara purata meminum sebanyak 500ml susu 4-5 kali sehari. Memang kuat minum susu. Ini membuatkan mereka sentiasa cergas setiap hari. Budak kadang-kadang agak sukar nak makan kan. So saya tak berapa risau sangat tak pernah miss susu :)

Nespray sekarang ni ada peraduan Nespray Dunia Ceria. Sure anak-anak korang pun suka. Bukan susah pun hanya warnakan botol air Nespray yang terdapat dalam borang penyertaan dan hantar kan berserta keratan bar kod Nespray Full Cream Milk sebagai bukti pembelian. Senangkan uols... Syarat2 penyertaan korang leh baca kat bawah ni. 

Tolong klik gambar untuk paparan yang lebih jelas atau boleh terus ke www.nestle.com.my/

 Peraduan bermula dari 1 November hingga 31 Disember 2012 ini. Banyak hadiah menarik disediakan. Hadiah utama wang tunai RM5,000 tu uols.. kayo! acik kayo!... Siapa nak bagi 5 ribuuuu... fuhhhh


Senang je kan. Warnakan botol tu, decorate sekali ikut kreativiti korang ye.

Senangggg...

Korang kan kreatiffff



Masih rasa blur??

Meh saya terangkan lagi.



Rasanya dah boleh faham dah ni. :)


Kalau pegi pasaraya berdekatan. Maka jangan lupa ke Nespray ye








Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^