Follow Viruspadu

Wednesday, November 21, 2012

View Dari Tingkat 26


Saya nak pegi situ.
Nampak tak shopping compleks ittewwwwwwww
Nyum nyum (motip kena nyum nyum) hehehe
Saya nak pegi situ. Tapi takut sesat hew hew hew






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

aimaniman said... [Reply to Comments]

akak lebih suka p tempat yang x ramai orang.. ala ala bawa diri la.. rindu kampunggg

ArELeEz said... [Reply to Comments]

semoga kak jemah xsesat sentiasa b'ada di jln yg benar. amin.. ;)

zino said... [Reply to Comments]

rasanya ini kat Bangkok.. saya pernah stay kat hotel tertinggi tu. kat sana senang nak berjalan.. LRT ada teksi ada tut tut pun ada (kalau berani la) hehe

shark said... [Reply to Comments]

kt mn ni kak.
kalu sesat tnya jer abg polis:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^