Follow Viruspadu

Sunday, December 23, 2012

Abang dan Baby

Nisa: Ibu, kakak sangkakan abang ajai tu kuat......
Mama: Kenapa? Kuat ke tak?
Nisa: Takdelah... Sebenarnya kakak suka main gaduh2 dengan abang
Mama: oooo
Nisa: Ibu, kakak nak abang la, kenapa kakak takde abang, ada abang baru la best. Boleh main gaduh2. Kakak nak pegang tangan abang
Mama: Abang ajai tu kan abang jugak, Abang la tu
Nisa: itu ayin punya abang
Mama: ala boleh la share..... #pening

HAHAHA... kalau mintak abang memang tak dapat la mama nak nolong nisa oi. Tak dapek dooo



Nisa: Ibu... Stroller baby tu kan, kalau ada yang dua tu. Benonoi (anoi) boleh duduk sebelah kan
Mama: oooo mama tahu yang mcm tu. tapi kakak kan dah besar. takkan kakak nak naik stroler lagi. Malu je nanti
Nisa: yelah... mana la tahu nanti mama sakit perut keeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mama: haaa? kenapa pulak mama sakit perut

HAHAHAHA... masa nisa ckp "mama sakit perut keeeeee?" tu sambil gelak2 sinis. rupa2nya dia maksudkan bila mama mengandung. Ko bayangkan budak 5 tahun bagi ayat tersirat mcm ni. Nak pitam rasa  HAHAHAHA





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

miza yusof said... [Reply to Comments]

mendalam maksud si Nisa tu :)
Nisa nak baby lah tu. hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

sweet but noty..kelakar!!

NONIE ROSSI AZIZ said... [Reply to Comments]

HAHAHAHA...akai ikut sapa ni...btw Nisa mmg kiut...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^