Follow Viruspadu

Monday, December 17, 2012

Blur

Sepanjang 8 tahun saya bekerja di sektor gomen saya rasa hari ni adalah hari yang paling blur dalam hidup saya.

Korang tahu hari ni adelah hari last untuk submit LNPT... Ala laporan akhir tahun la. apa kerja yang kita buat sepanjang tahun sbb nak bagi markah kan.

Saya termenung je depan pc tak boleh ingat satu benda pun.

Betul-betul rasa kosong. Kosong. Kosong. Eceh rasa nak nyanyi plak dah. Tp betul.

Pernah rasa macam ni?
Pernah rasa fikiran betul2 kosong?
Fikiran saya melayang-layang

Argh saya tak tahu nak fikir apa.

Sekian daripada,
Gadis Perempuan blur tapi comel :p




2 komen[s]:

beloGIsam said... [Reply to Comments]

biasa terjai maca ni,, dan telah diadaptasi dalam belogisam, sau hari, blur dan x berapa pasti dengan apa yang kita buat,,

Pn. Ila said... [Reply to Comments]

Assalamulaikum Jemah...
Saya pembaca blog awak start 2010 lagi..nak pujilah, jeles sebenarnya nih..awak dah semakin kurus lah heheh (^-^)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^