Thursday, December 27, 2012

Eksaited

Yeay! Akhirnya dah beli dah.

Yeay!

Sukanya mokcik :p

Mesin jahit comel ini adelah brand ####ono HAHA... iklan sangat kan... kena tottttttt kan nama brand kah kah kah saje gedik. Beli kat paksen one utama. Harga adelah RM189 kalau tak silap saya. harga kat gambar tu halus kebenau plak.


Saya harap saya ada masa santai kat rumah lepas ni supaya saya ada masa nak menggodek mesin jahit dan menterai menjahit apa-apa aje yang simple yang saya boleh fikir secara logik macam mana nak jahit. Kalau tetiba nak try jahit baju kebaya ataupun peplum memang melampau sangat la plak kan.

Simple dan kecik je :) Ahhh terlalu comel dan terlalu suke

Cubaan pertama. Siap neves HAHAHA... over plak. Macam cinta pandang pertama :p 


Papa, sabtu ahad ni kita duduk rumah je ek.
Takyah gi mana-mana ek.
Ma nak try jahit sarung bantal sebab tu paling senang hehe :p




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Love Razila said... [Reply to Comments]

Amboi...bermesin jahit pulak...wah lepas ni boleh buat pelbagai corak utk alas meja n kerusi lah erk. Hehehhe...

miza yusof said... [Reply to Comments]

kecik comel je mesin tu. senang dibawa kemana-mana. lepas ni boleh jadikan menjahit sebagai hobi baru :)

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^