Sunday, December 02, 2012

Hari minggu

Saya otw balik rumah ni. Sekarang dlm kereta. Tadi pegi kenduri sepupu badang kawen.

Phew.

Rasa mcm dah lama giler tak mengomel dan mencomel dalam belog pink ni kan hahaha.

Semalam iols semangat nak kemaskini belog tau. Tapi netbuk pulak buat hal.

Setelah 2 minggu berada di bangkok. Baru rasanya nak rehat sabtu ahad ni.

Nanti netbuk saya dah sihat saya nak update aktiviti masak memasak saya hihi. Eksaited giler hokey.

Ok jumpa nanti




1 komen[s]:

tice su said... [Reply to Comments]

samalah, lama da x godek blog...mood makin seloww pulak...tp blog VP slalu akak singgah

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^