Follow Viruspadu

Thursday, December 27, 2012

LegoLand. Dah pergi?

Iklan legoland memang "menjengkelkan" HAHAHA
kerana iklan yang begitu mempesonakan itu. Hari-hari nisa anoi rikues nak pegi. Aduh stress HAHA.
Tapi nak buat mcm mana. Hati tu lembut sangat eceh! nak jugak up diri sendiri kan :p

Tiap kali dorang rikues je, saya pun cakap "ok nanti kita pergi ye"
Dah tu jawapanya, asik la bertanya bila je kan.
Lagipun hari tu saya asik kerja luar je kan tinggalkan budak2 ni lama.
Harus la rasa bersalahkan. Budak rikues apa pun saya cuba tunaikan lah

Kebetulan saya tengok kat groupon ada offer tiket legoland sekali ngan hotel. Terus la saya beli. Dalam RM3ratus jugak la. Tapi untuk 2 tiket dewasa dengan hotel satu malam. So plannya nanti tiket kanak2 beli kat sana je.

Kebetulan pulak lagi saya outstation kat JB seminggu kan.

Eh eh banyak sangat cerita kebetulan dia kan :p

So hari last saya kat JB tu, badang dengan anak2 datang jemput saya. Pastu terus tukar hotel. Pastu ... haha banyak la tempat saya menyinggah sebelum pegi Legoland tu kan.

OK

Harga tiket budak2 sorang RM110 tau nak masuk, dewasa RM140. Kalau nak masuk hello kitty tu saya tak ingat berapa harga untuk sorang. Sebab dah tak mampu nak bayar kalau nak masuk 4 orang HAHA.

Suka betul mokcik dua orang ni



Mainan kanak-kanak dalam ni boleh tahan banyak jugak.
Tapi saya rasa kalau budak2 ni dah beso sikit lagi best la kot.
Anoi baru 3 tahun kan.
Lagi banyak buat hal daripada nak main kan kat situ.
Kejap2 nak dukung la apa la. hihi.

Makanan dalam ni mahal toksah cakap la. Tapi sebab anak2 dah lapar. Apo nak di kato :p

Saya tak pasti adakah berbaloi wang ringgit saya masuk dalam Legoland ni. Masuk takat 3 jam gitu je kot.

Kemudahan surau dan tandas semua nya ok :)







Anoi dah tido dah.



Saya tak tahu nak cakap best ke tidak.
Tapi saya rasa banyak lagi pihak pengurusan kena tambah baik untuk memperbaloi-baloikan duit yang kita bayar. Mahai tuuu wei hihihihi.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

miza yusof said... [Reply to Comments]

belum sampai lagi kesini.
ramai blogger review harga tiket kemain mahal lepastu makanan dalam tu pun mahal, tak jadilah nak pegi.
nasib baik nafsu ke arah nak pi legoland tak berapa kuat. hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^