Follow Viruspadu

Thursday, December 27, 2012

Makanan Korea


Bibir Jambu :p

Hari tu
saya agak tak berapa sihat sikit
agak tak sihat jadi agak mengada-ngada sikit
well macam biasalah kakjem kan manjewwwwww kah kah kah
Walau orang tak manjakan saya pun, saya pandai memanjakan diri sendiri hihihi

Hari tu
saya ada kerja
ada event la saya kena hadir, tp saya tak sihat tau :p

Hari tu
Saya berdua je dengan Badang
Anak-anak saya tak bawa la sebab kerja kan
Bukan saje keluar jenjalan pergi shopping

Hari tu
Badang nak pujuk saya makan
Sebab beliau kata saya dah kurus
Dia je pandang saya dah kurus sikit, padahal tak pun
Sebab saya tengok berat saya sama je

Hari tu
Saya pernah cakap dengan dia, saya nak makan makanan korea
sebab saya tengok running man makan sedap sangat :p

Hari tu
Badang pun tetiba offer makan kat bulgogi brothers kat eCurve

Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Hari tu
SAYA HAPPY SANGAT tau tak :p
SAYA HAPPY SANGAT
SAYA HAPPY SANGAT
SAYA HAPPY SANGAT
SAYA HAPPY SANGAT

hihihihihi    

Terpancar wajah kegembiraan HAHA. Bersinar2 nur HAHA
Dari dulu saya teringin nak pakai sudu dia tu.
Sudu korea pelik kan
Sebab panjang2.
 Bila makan pakai sudu ni terus terasa sedap :p
Mana ek nak beli sudu ni?

Sedap weiiiiiiiiiii...
 patut la dorang selalu cakap daging dia cair dalam mulut. Now saya dah faham dah perasaan tu :p
Sumpah sedap.
Ko memang kena terai.
Siyes!




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

miza yusof said... [Reply to Comments]

nak kena pi cuba jugaklah. dah tergoda dengan ayat daging cair dalam mulut. nomnomnom :D

Cho Zila said... [Reply to Comments]

akak tak nah try makanan korea.. masalahnyer juga akak tak reti nak bezakan makanan jepun, taiwan dan korea....

Hanih Borhan said... [Reply to Comments]

salam...1st time saya singgah blog Kak :)

saya pun suka makanan Korea,t'pengaruh hasil tengok drama2 Korea,hahaha...

Kimchi sedap! Btw,sudu besi panjang tu memang buat rasa b'selera nak makan... Feeling2 Korea :)

Zara Zainudin said... [Reply to Comments]

kak.. cer carik sudu tuh kat Daiso. Macam de terprasan je

Suebebeh said... [Reply to Comments]

Ko nak ke sudu tu? Kene jumpa aku blk korea nnt la hehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^