Monday, December 10, 2012

Monday Couple

Saya adelah seorang peminat giler giler lah dengan monday couple.

Siapa peminat korea korea ni tahu la siapa monday couple hehehe. Sekarang ni asal terluang je masa saya memang la bukak youtube ke apa-apa je la. Terus search gary song ji hyo gally mongji HAHAHA parah sungguh lah. Pastu senyum sorang-sorang. Pastu happy sorang-sorang hihihihih

Sekarang ni tengah gigih nak baca twitter gary plak. Dia tulis bahasa korea la kan. Tapi gigih ni nak memahamkan jugak tu. Terus gugel translet kannnn.

Pastu gelak sorang-sorang sebab nak memahamkan, sepatah haram acik tak paham okeh :)

심증은 있으나..정확한 사건 현장을 잡지못해 참겠습니다. 앞으로는 몰래 숨어서 그러지 마시오..차라리 대놓고 하든가..굉장히 불쾌했오

Dextrocardia, tetapi saya tidak boleh mendapatkan tempat kejadian tertentu. Terbuka pada masa hadapan .. Jangan buat diam-diam menyembunyikan agak tersesat .. Beliau diperiksa sangat tidak menyenangkan
kekeke

Parah parah ko kakjem. Siapa paham? Meh terangkan sikit :p

oh sweet sangat :)


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^