Sunday, December 09, 2012

Rehat-rehat aje

Hari ni hari ahad. Hari ni memang plan nak rehat bersama keluarga terchenta je. Semalam baru sampai seremban setelah bekerja luar di jb selama seminggu. Phewwww. Hongeh la acik macam ni hehehe. Maaf ye korang yang mesej tanya kenapa dah lama saya tak update. Sebab ni la. kepenatan. Hehehe alasan lapok tapi memang itu la dia.

Pastu netbuk saya plak meragam nak kena format lew tew. Mencik. Pastu saya ada banyak aktiviti lain kat rumah nak dibuat dengan anak2 mcm memasak menjahit mengemas bla bla bla. So memang komputer dilupakanlah kan. Tapi update instagram memang tak dilupakan ahaks

So hari ni aktiviti dengan anak2 adalah memasak lah. Mulanya memang tak tahu nak masak apa. Kitorang pegi tesko tak plan nak masak apa. Kat sana baru fikir. Pastu tetiba terfikir nak buat pizza sbb hari tu tgk ceera buat. Terliur plak. Tp saya plak jenis tak sabar nak makan dah lapar ni kan. Kang lapar cepat marah amukan plak tu kan hahaha. Sudahnya kita pakai roti biasa je la hew hew hew

Ini dia hasil pizza roti setengahari bersama anak-anak :)














1 komen[s]:

Love Razila said... [Reply to Comments]

Haih....siap ada botol susu atas meja...adakah rahsia tambahan supaya pizza lagi sedap??hehehehe

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^