Tuesday, February 19, 2013

Blur

Sekarang saya dalam bilik meeting.
Dan blur.
Meeting dari pagi tadi kot. Masuk petang terus blur. Esok punya meeting konfem doubleblur. Lusa punya meeting pulak superblur. Hahaha. Jumaat punya meeting maybe saya tido.

Saya meeting kat Bandung, Indonesia ni wei. Harus la habis meeting je terus segar kan. Dasar sangat hahaha. Nak beli apa ek?

Korang yang dah biasa gi Bandung ni. Apa yang best nak beli kat sini?
Tempat apa yang syiok nak jalan kat sini?





6 komen[s]:

Siti Nurhayati Dollah said... [Reply to Comments]

Tak tahu kenapa. Bila fikir meeting je, jadi malas. Jadi liat. Lepas tu rasa bosan haha

Pn. Ila said... [Reply to Comments]

Huish...bestnya meeting kat Bandung..mcm2 ada kak Jem kt sana..kata org la..sy pun x penah smpi lg..tsk...tsk..tsk..

Sharidawati Shahrudin said... [Reply to Comments]

vavavava syorga shopping bandung! p lah chihampelas beli seluar jeans :)

alongpaktam said... [Reply to Comments]

Tuan pengerusi jer yg x bleh blur masa meeting kan..hi3
Ohhh..selamat bersopping!

Dr insan yg hasad sbb slalu kn meeting kt opiz sajok..keh3

...Nadz Fisol... said... [Reply to Comments]

haha..meeting and more meeting :)

Nora Karim said... [Reply to Comments]

wah jauhnya meeting... :D

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^