Friday, February 08, 2013

Pavlova Ben's

Hari tu saya mengidam uols. Macamkan mengandung 9 bulan sok nak beranak kekdahnya dia punya tahap mengidam kan. Tahap hentak-hentak kaki la kalau tak dapat kan.

Saya mengidam nak makan pavlova la.
Ntah apa tebiat tetiba teringat pavlova yang adik ipar saya tempah masa besday anak dia ritu.
Lama dah kot, dalam setahun yang lalu gitu. Tetiba teringat.

Apakah!

Pastu start la saya up status kat fesbuk
Pastu letak kat status wasap kan

Selagi tak dapat, selagi tu hover :p

Kelmarin lagi best.
Siap spam badang punya wasap semata-mata nak ajak makan pavlova kan.
HAHAHA poms saiko!



Tapi tu la nyer. Kat seremban mana nak cari ek?
Mungkin ada tapi saya tak tahu ceruk mana nak cari.

Korang tahu kat mana kat seremban?
KL belambak la kot. Asal terdetik je dalam hati terus boleh makan dah kan.

Jangan la bagi cadangan suruh buat sendiri.
Kalau time lapar suruh buat sendiri memang la... tak jadi pavlova haku kan.
Maklumlah time lapar ni mood kelaut sikit HAHA


Akhirnya semalam. Gambel je pegi ben's kat publika. Tanya-tanya dia cakap ada. Pehhhhhhhhhhhhh rasa macam nak lompat bintang kat situ jugak wowowowow.
Sedap wei
Sumpah sedap wei
Sedap giler weiiiiiiiiiiiiiiii
Siyesssssssss

Korang kena cuba kalau pegi ok!

Puas hati sesangat lah.
Terima kasih insan-insan kesayangan yang selalu ambil berat pasal saya
Yang selalu layan saya nak makan apa :p

Meh sini nak kish peluk ketat-ketat hihihihih






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

Love Razila said... [Reply to Comments]

Kuss semangat, sib baik ler i yg mak yong menanti hari ni lom ngidam nak Pavlova kalau tau...mau nangis geguling nak cari pavlova tu. hehehe.

#Publica best eh??lom pernah sampai pon the best is xtau pon lokasi Publica tu, melampau x??Hehehhe

antalya said... [Reply to Comments]

ada eh? boleh ar pow adik ipar swoh watkan

Mya Amyra said... [Reply to Comments]

sedaaap kaan Pavlova. cer try buat. kalau nak mya ade resipi ;) dah try! menjadik

amer akat said... [Reply to Comments]

ee.. sedap plak tgk.. lapa eee..

btw.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Nowwa Fitri said... [Reply to Comments]

Kenapa u tak order dengan I je? I Buat pavlova & duduk Senawang..;)
Instagram - Dessert Queen
FB - Dessert Queen
I supply untuk Coffee Planet Malaysia

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^