Follow Viruspadu

Tuesday, February 05, 2013

Selamat Bertunang Sepet88

Cantik tarikh 2 Feb 2013.

Kalau korang tengok fesbuk adik beradik, atau korang memang ikut cerita sepet. Maybe dah tahu la yang sepet88 aka ana aka zack-uhana aka adik bongsu saya dah selamat jadi tunangan orang. Walaupun gambar kawen dia merata-rata dalam belog beliau. Ketahuilah gambar tu masa dia model pengantin je. Beliau baru bertunang ha.

Akhirnya bertunang jugak ko na HAHA :p

Saya tengok sebelah mata je gambar-gambar adik beradik letak dalam fesbuk huhuhu. Jeles uols. Yelah saya kan takde sebab pegi langkawi. Dah boleh bayangkan betapa gediknya memasing masa tu. Bukan gedik sebab hapi adik nak bertunang tu. Tapi lebih kepada nak melawa memasing HAHAHA. Nak nampak vogidevas dalam gambarkan. :p mencik! mencik!

Dalam gambar je la uols menang, Di alam nyata andak tetap di hadapan. HAHAHA #ayatbelagakantaraadikberadik HAHAHAKalau andak ada, konfem andak paling jelita kat situ kan. Kalah pengantin ok. Andak memang sesaje bizi sebab taknak ana makan hati je. Eceh. Sedapkan hati sendiri kan. #ayatbelagakantaraadikberadik #ayatbelagakantaraadikberadik #ayatbelagakantaraadikberadik

Yang saya tahu pasal kenduri ni, hantaran 3 balas 5 je. Yang lain punya info saya pun tunggu si ceera tu update. Sepet nak update mesti tunggu dulu. Sebab banyak benda nak kena kaver uols.

Ini wakil saya :p

Tema kali ni katenya royal blue.

Maka adik beradik sembang kemas kat wasap cerita pasal baju dah beli ke belum
Saya kemain xde masa, pura-pura bz kan. Memula saya cakap, korang pakai la baju biru, andak malas layan HAHA. Andak nak pakai baju pink jugerk.
Last-last jangan kata baju pink, kelibat jemah pun takde kat kenduri tu kan.
Wakil bunian belakang rumah tu je ada HAHA.

Baju budak-budak pun pakai baju raya tahun lepas.
Badang saya tak tahu la dia pakai baju apa, baju T Supermanbadang barangkali :p

Cantik mak dengan ana. 
Tapi kenapa ana pakai tudung mcm tu? 
Cantik tapi macam lain :p Tapi cantik la. Tapi lain. Ko paham tak ana?
 Tapi ana tetap paling cantik hari tu.
Adik andak memang cantik, sebab ada DNA andak sikit dalam tu HAHA nak jugak tu sikit.

Gambar ni paling tak boleh blah. Kalau boleh nak delete terus. 
Macam biasa akak paling gedik sekali.
Almaklumlah akak dah tahap retis sekarang :p

Tak berapa berseri kan sebab saya takde ... hihihi

Selamat bertunang adik ku zuhana. Semoga dipermudahkan segala urusan lepas ni. Amin
 Tengok gambar adik beradik dan keluarga selalu buat saya rasa nak tersenyum
Sejuk je mata hati :)

Nanti majlis kawen kita diskas bebetul ek







Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

amer akat said... [Reply to Comments]

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^