Follow Viruspadu

Wednesday, March 20, 2013

Better to be together

Terasa dah lamaaaaaaaaaa sangat tak deting dengan atam berdua. Biasanya kalau ada nuffnang event kalau ada atam sekali baru la rasa semangat sikit. Kitorang boleh duduk berdua sembang macam dah takde orang kat keliling. Kita berdua je dah banyak benda nak sembang dah

Teringat zaman belajar dulu, asal malam je, ada je benda kitorang kihkihkih kan. Pasal pakwe la, pasal member la. Ermmmm 1001 cerita kan.

Kitorang jarak umur 2 tahun je. So memang rapat betul la. Satu zaman kan. Dah la masuk UUM pun sama. Bila dah kawen ni la, masing2 mengerjakan hal sendiri la kan.

Cerita pasal UUM ni, semalam sembang dengan abang saya. Abang saya mintak tolong isikan borang dia. Saya pun membebel la. Nama pun makjem kan. Terpaksa la bebel

"andak, borang abang tu mcm mana, ajar la abang"
"abang, ana kan ada, abang minta la tolong dia ajarkan dulu, tunggu andak lambat la"
"alaa ana reti ke?"
"jangan nak senget sangat ek abang HAHA, ana tu pelajar U tau, takkan tak reti isi borang HAHAHA"
"eh ye ke ana belajar U ke dulu"
"HAHAHA abang jangan mengada eh, M.S.U tau, nampak tak U kat belakang dia, U tu unibesiti la HAHAHA"
"ala andak, ko la tolong, ana ada satu je U, ko ada dua U, ko UUM"

HAHAHAHA lawaknyaaaaaaaaaa abang!
Mencik kat doktor zaki HAHAHAHA

Ini bukan camera360. Muka atam memang dah licin dah




Ini juga bukan kamera 360. Ya kulit saya mcm tu. Tak floles :p Mencik

Bak kata shuq. Ini muka macam sore eye got 5 days MC HAHAHA. Hetchu shuq. Ini muka mintak 5 months MC ni HAHA



Tak sabar pulak nak berjimba adik beradik perempuan ahad ni.

Tujuan dia sebenarnya nak beli KASUT saje.
Kaklang ngan Ieda la nak beli kasut.
Tapi itu saje bikin sebab je, padahal kitorang nak berjimba je :)

LOVE MY FAMILY banyak banyak



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Crew Fathi said... [Reply to Comments]

Nak tergelak plak baca.. muehahaha,... =p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^