Follow Viruspadu

Friday, March 01, 2013

Lelaki Ini


Siapa pergi Konsert Anuar Zain ritu?

Terima kasih kat kidib sebab sponser tiket abang nuar. Nak harap kakjem beli memang tak la kan. Saya pemalas bab-bab macam tu hhihihih. Maksud saya malas nak beli tiket. HAHAHAHA Dasar perempuan HAHAHA

Frust sikit sebab bateri ifon saya tak charge pepenuh, pulak tu lupa nak bawak powerbank. Makanya tak dapat la nak snap gambar bebanyak. Ah sangat menjengkelkan sungguh. :p

Kitorang pegi 4 orang, semua skandel I HAHAHA

Kidib, icah, zu dan kakjem. Siap berkumpul kat opis dulu. Konsert start malam kul 8 lebih kot. Tapi kul 5 dah terpacak kat opis nun. Kul 6 dah ada kat stadium. Teruja uolssssssssssss.

Sebelum pergi tu siap diskas dengan kidib

"kita kena hafal lagu abang nuar, baru best nanti boleh nyanyi sesama"

HAHAHA orang lain yang pegi memang sah sah dah hafal semua lagu abang nuar kan. Yang ko tahu lagu kain pelekat lalalala je. Ha canne tu nak nyanyi sama-sama hehe. Plan je nak hafal kan. Tapi kelaut peginya.



Ko mampu pegi tengok konsert pakai seluar trek dengan baju tido dan beg ikan? HAHAHA mencik!



Saya tak prepare nak pegi sebab pagi tu banyak hal. Hal-hal keluargalah. Nasib semuanya ok. Alhamdulilah.

Konsert Abang Nuar besttttttttttt.
Abang nuar best
Suara meletop uolsssssssss.
Emsemmmmmmmmmm aummmm gittewwwww
HAHAHAHA

Walaupun banyak lagu saya tak tahu
Tapi ada jugak lagu yang saya biasa dengar dan boleh la ikut sikit-sikit nak nyanyi.

Kitorang enjoy sangat malam tu.

Siapa pegi?
Best kannnnnnnnn.




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Lovely us said... [Reply to Comments]

Ai pun pegi... Terbaik laa kan

Cik Itie said... [Reply to Comments]

amboi mak jemah suka kat Anuar Zain eh? cer nanyi kain pelekat sikittttt :p

Lina said... [Reply to Comments]

hehe sy pun pegi...x jumpe pun kite ek...mesti tiket zaimah yg mahal tuh hehe...

klu nak baca kisah sy pegi konsert abg nuar jemputlah ke blog

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2013/02/konsert-anuar-zain-3-dekad-muzik-cinta.html







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^