Follow Viruspadu

Friday, March 15, 2013

Mellisa dan Aidijuma

Kegilaan terhadap aidijuma nampaknya menjadi-jadi pulak. Hihihi.
Perempuan kalau dah suka sesuatu sukar nak dihalang ecewah :p

Dannnnn
Masa kat bandung ritu, saya jenjalan kat factory outlet kat sana dengan shazana.
Sekali terterai pulak kasut Mellisa.
Memang sedap giler pakai kasut tu.
Tapi apa kes pulak nak beli kasut begitu dekat Bandung kan
Baik tunggu balik Malaysia. Satu keje pulak nak mengangkut dalam flite tu.
Sebab tu la balik Malaysia baru saya cari
Siap gugel ok kasut Mellisa ada jual kat mana.
Tulis ada kat one utama...
Terussssssssssssss mengelinjar nak pegi sana :p

Semalam, excited pakai bawal aidijuma :p

Semalam jugak di One Utama :p ataupun di Mellisa secara spesifiknya

 shortlisted

Susah jugak wei nak pilih mana satu nak beli.
Bukan sebab design dia cantikkkkk sangat
Tapi sebab selesa sesangat pakai dia.

Memula saya aim nak beli flat je hehehe
Last-last terambik yang ni :p 


 Kasut ni agak tinggi jugak.
Tapi kasut Mellisa ni, kalau tinggi memang tinggi.
Kalau rendah tu flat terus.
Gitewwww

Dan meneruskan kegilaan dengan membeli aidijuma lagi beberapa helai kekeke :p


 Mokcik Jeng dengan Bawal Aidijuma Batik kalau x silap saya :)


Sudah cukup sudah :p






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

dya said... [Reply to Comments]

dya singgah sini iyer..jemput singgah my blog ya..^^

Nurain Kamal said... [Reply to Comments]

kak jeng, tak melecet ke pakai kasut tu? nak beli jugak tapi memikirkan takut melecet pula...

Suliana said... [Reply to Comments]

cantik kasut baru.. berkilat gituw.. ada je kiosk AJ mat maju junction ni. belum terbeli lagi kak jeng :-)

shark said... [Reply to Comments]

cantik..
mama vouge!!

Love Razila said... [Reply to Comments]

Mellisa eh??kat OU pula tuh...sgt dekat. Xper...habis pantang je terus ke sana. Hehehehe =)

Chibikko Baby said... [Reply to Comments]

Salam, kalau ada nak let go tudung aidijuma batik wassap sy 0196246047. Tgh mencari..

Mariam Hadzri said... [Reply to Comments]

Cun2 nye sis .







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^