Follow Viruspadu

Wednesday, March 20, 2013

Pakcik Noh


Senin saya cuti, selasa pun. Hari ni saya kerja la. Ikutkan hati saya yang suami saya simpan ni eceh. Memang saya taknak keje hari-hari kan. Nak mengembangkan badan kat rumah je.

Saya nak hantar abah saya checkup sikit. Sebab lately abah tak berapa sihat.
Sakit apa tu takyah la cerita ek.

Saya bukanlah cuti sesorang. Badang pun cuti jugak.

Tudung bawal aidijuma :p

 Sampai-sampai cheras, abah cakap lapar nak pekena roti canai dulu. Abah andak pun laparrrrrrrrr. :p
Anak manja abah ni weiii (atam jeles tak?)
Nasib abah tak suap andak makan roti canai je lagi
Kalau tak! memang anje angat ia tu HAHAHA


Memula kitorang pegi hospital ampang
Pegi emergency la kan
Pastu dorang tak terima, suh pegi klinik kesihatan dulu bawak surat rujukan
Ok itu prosedur biasa.
Layannnnn

Patah balik ke klinik kesihatan

Patah balik ke hospital ampang :)
Ini tempat XRAY


Abah saya ni lain sikit
Dia sakit macam mana pun tetap senyum
Kadang tak percaya dia sakit
Saya ingat lagi dulu, abah punya badan dah menggigil pun tapi tetap senyum jugak
Abah so sweet la abah
Patut la anak abah sweet2

So result check abah belum setel lagi
Minggu depan saya akan teman abah lagi pergi hospital
Harap semuanya ok la
Harap abah sihat macam selalu

Lepas tu hantar abah balik

Saya pulak buat lawatan kat midvalley :p
Saya ada rasa nak beli baju
tapi kesian badang tunggu termenung kat luar
So tak jadi
Sebab nak pilih baju bukan kejap
Kalau pilih kasut kejap je :p

So kita beli kasut lah

Kasut ni comel kan.
Ramai yang tanya mana saya beli lepas saya publish kat instagram @viruspadu.
@Penmerah pun publish gambar kasut saya ni semalam kat intagram dia, ramai jugak yang minat
So meh la saya share
Saya beli kat midvalley, ada stall tengah2 tu
kat 1st floor kot
Harga dia murah sajork RM55 je
Jangan la tanya tajuk apa kasut ni, mokcik tak ingat.
Kasut ni ada untuk budak2 sampai la ke mak budak
Kalau korang nak kasut sedondon dengan anak pun bolehhhhh kot

Dan kasut jelly bunny RM29. Tengok saya pakai seluar tido tu. Nak keluar beli goreng pisang katanya.

Ok tu je.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Suliana said... [Reply to Comments]

comelnya kak jem ni.. akak ikut muka ayah kan :-) hope pakcik noh cepat sihat ye..

Cik Itie said... [Reply to Comments]

comel lah pulak tgk jemah pakai tudung bawal adijuma :)

Crew Fathi said... [Reply to Comments]

comei plak kasut,... ^_^







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^