Follow Viruspadu

Sunday, March 10, 2013

Tak perlu tinggi

Eceh!

Sekarang mood saya takmo pakai kasut tinggi-tinggi plak. Kalau gi beli kasut mesti tertengok2 kasut yang flat. Pastu mesti bekenan. Kasut jenama Tiamo memang cantik-cantik la. kalau korang nak try beli kasut flat try la Tiamo. Memang puas hati. Design dia cantik. Pastu sedap pakai jugak. Ce try. Tiamo ado kek Sunway Piramid nun.

Biasala benda ni ikut musim.
Kadang nak pakai kasut yang tinggi je.
Kadang tetiba nak pakai yang flat.

Hurmmm
Ini musim saya nak pakai flat la kot kan. Ihiks

Oyye
Rasa macam dah lama giler saya tak masuk ofis tau. Esok tetiba nak keje macam biasa dah. Esok kena bangun pagi dan mengejar bas sks seperti biasa tsk tsk tsk. Malasssss nya mokcik.

Gusi saya masih bengkak. How aaaa.



0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^