Follow Viruspadu

Monday, April 29, 2013

Can you be BOLT?


Tadi saya dah submit dah hehehe.
Saya pun nak be BOLT jugekkkk hehehe.


 World’s Fastest Man, Usain Bolt
Korang ingat tak entry saya hari tu pasal Celcom melancarkan 4G LTE bersama the World’s Fastest Man, Usain Bolt sebagai DUTA. So ini lah contestnya. Submit gambar tiru Gaya Usain Bolt dan jika korang terpilih antara 100 bertuah boleh menang a FREE LTE modem with 3 months data subscription jugak!

SO cari punya cari gambar yang ala-ala BOLT gitu.
Teringat la gambar saya giler-giler dengan family saya kat kampung, raya tahun lepas HAHAHA. Tengok diri sendiri yang tambun dan tembam dan kembang tu terus tergelak sorang-sorang. BOLT kalau tengok ni terus menangis air mata darah ni weiiii.

Ini saya kopipes kat blog sepet la. Sebab mana ntah gambar saya HAHAHA. Feeling sorang-sorang jadi BOLT di situuuu. Pengaruh naruto begitu kuat dalam diri hew hew hew.

Nak join jugak? Mula-mula masuk https://www.facebook.com/celcomfirstfanpage dan LIKE. yeah macam biasalah. Dannnnnnnnnn... Klik sini untuk join contest ye http://on.fb.me/12ztc2q

Simply snap a picture and win. Ala korang memang suka snap gambar kannnnnnnn.
 

 Ada 3 step yang mudah
1. Posing
2. Snap pastu upload
3. Tunggu je kalau korang 100 yang bertuah.

So bila dah click Upload Now tu, sila isi borang ni ye

 Dan lepas SUBMIT. Tadaaaaaaaaaa... Nampak kakjeng kat situ hew hew hew... So funnehhh

Korang boleh join contest ni start 22nd April 2013 until 31st May 2013 ye
Memang sempat lagi sekarang. Pegi klik sekarang :p
FB Link: https://www.facebook.com/celcomfirstfanpage
Contest Link : http://on.fb.me/12ztc2q





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

done! dh join jugak! tq kak jem sbb m'war2kn! he3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^