Follow Viruspadu

Tuesday, April 09, 2013

Family


Tengok ceera update baru kakjeng hegeh nak hapdet kennnnnnnnn. Dasar rajin sangat.

Macam biasalah 2 minggu lepas punya stori muahahaha. Feeling bizi kan. Macam la dia sorang bz. Orang lain macamkan goyang kaki je. Mencik.

Sejak dua menjak ni, saya macam dah rasa feel pulak pegi kenduri kawen. Dulu memang tak berapa sangat. Mungkin faktor umur HAHAHA. Sebab macam best la pulak dapat berkumpul. Dapat sembang-sembang kan. Dapat share hari gembira dengan orang lain.

So, sepupu saya kawen kesahnya. Marilah kita memeriahkan majlis. Lagipun dah lama tak jumpa makcho, pakcho, pawi dan lain-lain.

Saya dengan abang saya yang baru pulang dari umrah. Rambut dah takde pun wajah tetap anuar zain tau. Tapi harus la abang I lagi emsemmmmmmmmmm.


OK saya dah lupa kenduri ni kat mana HAHAHA
Mana ek? Kajang ek atam?
Dasar betul kakjeng ni. Asal nama tempat je mesti lupa.

Anak bongsu pakcho. ZAFIRAH dan FADHIL.  Saya tengok dari jauh je


Kaklong (anak buah), kakcik, ceera, yunnan



Akak, abang, emak dan nini. Tak tahu sembang pasaipa

Sama kan muka dengan emak hehehe

Tak habis-habis kitorang ni :p Gambar pengantin satu je kan



Lepas kenduri semua pakat lepak rumah emak. Tapi masalahnya adelah saya tak bawak baju salin budak-budak. Dan tetiba budak2 mandi sbb nak main air.

Dan kitorang pun merempit la pegi beli baju budak2 jap. Sabo je la.


Ala...
Tak sempat nak sambung lg
Sebenarnya saya nak cerita sampai doploh muka surat ni tau :p
Tapi masa amat mencemburui ku #alasan
Nak buat keje dulu hehehe...




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

ucupiza said... [Reply to Comments]

seronoknya tengok family sis,mak sis pun sporting habis.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^