Follow Viruspadu

Friday, April 19, 2013

MESRA dan Menang Mercedes-Benz A-Class

Korang dah join ke?
Kakjem nak menang The New Mercedes-Benz A-Class ni weiiii... Teruja sangat!


Saya tahu.
Korang semua pun isi minyak kat PETRONAS kan kan kan. Tiap kali isi minyak mesti korang singgah MESRA kan... Yea, lebih baik mengaku sebab saya pun macam tu jugak. :)

Korang perasan ke idok Peraduan PETRONAS ni? Kalau masuk MESRA konfem adooo.


Tapi yang pertamanya kalau nak join. Korang dah apply kad MESRA ke belummmmmmmmmmm?
Pergi je mana-mana PETRONAS station dan bagitahu "saya nak buat kad MESRA" dan kemudian isi borang.

isi isi isi :)

Lepas dah isi, terus dapat KAD MESRA. Takyah tunggu dua tiga jam hokeh. Terus dah boleh pakai. Terus dah boleh beli COMBO 1-5. Terus boleh join dah peraduan gitewwww.

Kalau belum sila la berbuat demikian ye. Rugi la isi minyak selama ni kalau takde kad MESRA ni kan. Rugi sesangat sebab bila korang isi minyak je dapat point, bila korang beli barang kat MESRA je dapat point. Pastu point tu bila kumpul-kumpul boleh tukar jadi nilai. Pastu boleh isi minyak pakai nilai tu. Tidakkah itu heaven?

Bukan je point-point tu je. Malah boleh join peraduan macam ni la. PETRONAS selalu jugak buat peraduan kan. Pastu kita pun berpeluang la menang kan.

Lagi best adelah peraduan dia sonang amek!

Macam peraduan ni la. Beli je COMBO yang disenaraikan (seperti dalam gambar)
Ada 5 COMBO. Setiap COMBO tak sampai RM7 pun kennnnn.



o Untuk Mesra Store: Pembelian minimum satu Race On promotional combo.
o Untuk Mini Mesra: Pembelian minimum RM15 satu resit di mana2 PETRONAS stations
o Jawab simple question stamped kat belakang resit
o Letakkan resit tadi dalam kotak yang disediakan.


Senang kan.

Ini adelah soalan yang di stamped belakang resit. Sonangbaitu soalan dia. Jawab je la. Eh itu tangan ceera. HAHAHA. Amboi cincin cantik. Mencik tengok cincin tu HAHA

Dah isi nama apa semua tadi kat belakang resit. Boleh terus masukkan dalam box yang disediakan. Macam ni.


Atau korang nak maklumat lanjut, boleh terus klik PETRONAS Dagangan Berhad. Situ semua ado.


Ini saya print screen daripada web PETRONAS Dagangan Berhad :)



Ko cuba tengok hadiah dia?
Dah tengok ke belum?
Best ke idok?
Berbaloi ke idok join?
Berbaloi-baloi kan.

Hurmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eksekiusme The New Mercedes-Benz A-Class adelah kakjeng punya ye. HAHAHA korang cop la yang lain :p.

PETRONAS Dagangan Berhad :)











Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

hubby jer pakai kad mesra utk isi minyak motor. nak suh dia join la.

telcan said... [Reply to Comments]

Now days Business PBX come packed with a lot of features. You can basically customize your business PBX to fit your business needs. When you see the features, you will know how your current phone system is not good enough. I have been using hosted pbx from Telcan. With this business PBX, I can customize the welcome greeting, route calls to multiple numbers, even program what phone number to call at what time, have a professional voicemail, get my voicemail emailed and the list goes on. It is very easy to set up using wizard. Check out PBX







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^