Follow Viruspadu

Sunday, April 14, 2013

Santai Aje lah

Bosan jugak ahad ni. Sebenarnya nak siapkan assignment belog ni. Tapi macam kering pulak kepala otak ni. So kita sembang-sembang la dulu kat sini. Tengahari tadi dok sembang-sembang kat keek kan. Tumbuk sambal belacan pun nak keek HAHAHA. Sengal betul. Layankan ajoooo la kakjeng tu uols.

So sebenarnya weekend saya sangat la bestnya. Cuma dah petang ni teringat kena siapkan assignment terus rasa bosan terus ahad kan. Tak aci betul.

Ini muka *monggggggggggggg blur dan kosong ketika balik dari imegresen
(mong tu blur dalam bahas korea, kalau saya tak salah la)

Sebenarnya dah dua hari berturut saya pegi imegresen. Semalam dan hari ni. Konon nya nak renew passport la kan. Semalam pegi tapi lupa nak bawak surat beranak nisa anoi. Maka semalam cuma dapat renew passport saya ngan Badang je. Hari ni baru la dapat renew nisa anoi punya passport.

Apsal tak renew online kakjeng?
Ini namanya cari penyakit nak tunggu lama-lama kat sana.
Saboooo je la dengan pokcik badang ni kannn HAHAHA
Tapi takpe. Dan solosai dah
Legaaaa ahkak

Ukur tinggi.

So balik dari imegresen, saya balik rumah dan mengerjakan rumah seperti biasa. Dan menu hari ni adelah:

Sop ikan merah, ikan goreng, ulam-ulam, sambal belacan. Simple. Tapi saya makan 2 kali tambah hehehe. Happi dapat makan mcm ni kennnnnnnnnnnn.

Eh eh...
Itu pasal hari ni kan
Semalam kannnnnnnnnnnnnn...
Saya deting ngan ceeramoon.
Sebab kitorang nak beli beg uolssss.
Tapi saya tak la beli. Ceera je beli. I is teman-teman only. So sad. I want it too. :( Nak rikues kat my SAYANG belikan hehehe. Tapi rasa macam kejam la pulok. Mahal kot ni kan. Beli sendiri je lah.
Mula2 ingat nak pesan kat member2 je yang pegi obesi, tapi rasa mcm lagi best kalau beli sendiri kat butik hehehe. Feeling mak datin sikit. KAH KAH KAH Tu dia, i is jelly dengan ceera sebab dia dah beli dah. Saya aim je dulu. Dah nampak dah yang bekenan di hati. Wait aaaaa. Mine soonnnnn :) *sambil korek tabung ayam... semua syiling pulok hihihih


Antara hasil shoppingan semalam. Kasut #jellybunny. Kasut dia best sebab ringan weiiiiiiiiiiiiiiiiii.



Ok tu je la yang saya share.
Niat nak share banyak lagi cerita tu ada. 
Tapi dasar pemalas nak taip kannnnnnnnnnnnnn.

TATA.
eh BYEEEEEEEEEEEEE (feeling keek, kena end dengan babai)





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Mimie Najib said... [Reply to Comments]

comelnya akk gmbar yng atas tu.. =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^