Follow Viruspadu

Tuesday, April 30, 2013

Gwiyomi

Tak!

Saya tak buat video gwiyomi walaupun sebenarnya saya ada buat HAHA. Hanya untuk tatapan anak-anak dan orang kesayangan dan family NOH sahaja. Hari tu saya hantar video saya buat gwiyomi kat wasap beradik, pastu kaklang upload kat keek beliau. Mengelupur saya suruh delete HAHA. Yelah... gwiyomi tu bukan apa-apa pun. Comel-comel untuk fun fun je. Tapi saya tengok kat youtube teruk la orang kena kutuk kalau buat. Pemende la. Kalau kita buat tak comel takyah la kutuk orang lain yang buat comel hew hew hew.

Nah ini gwiyomi versi sepet88, ceeramoon dan kakjeng hihihi.
  
2, 4 dan 3

Ini adelah aktiviti sabtu lepas. Kitorang bertiga kat Berjaya Times Square. Best. Macam dah lama giler tak keluar bertiga. Lepas ni macam plan nak keluar lagi. Tapi time tengah kaya raya la #TDDMKA. HAHA. Walaupun sabtu lepas memang baru lepas gaji. Tapi tak syiok la shopping pakai duit gaji kennnnn.

Dan sepet hari gaji ke tak gaji ke beliau tetap kaya (amin) lalu membelanje kitorang selaku kakak-kakaknya yang gojes kat Sushiking


Haishhh...
Agak-agak bile berjimba part ke berapa ntah nak terlaksana ni?
Wahai adik beradik perempuan ku :)





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

AlyzaFisol said... [Reply to Comments]

adik beradik yg cantik & comel... :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^