Follow Viruspadu

Monday, April 22, 2013

The Fastest Man is Now on the Fastest Territory!

Korang dah tengok Iklan terbaru Celcom?
http://youtu.be/chCjzccRmSI


Usain Bolt The Fastest Man berada di KL :) dan sekarang menjadi DUTA RASMI CELCOM :)

Usain Bolt adalah pelari Jamaica dan juara Olimpik yang dikenali sebagai seorang pelari terpantas yang pernah memegang kedua-dua rekod dunia 100m dan 200m dan juga orang pertama memenangi 6 pingat emas Olimpik. Beliau juga telah menjadi Juara Dunia sebanyak 5 kali dan mendapat gelaran 'Lightning Bolt'.

Celcom  has launched its 4G LTE 
with the World’s Fastest Man, 
Usain Bolt as its Ambassador

Celcom 4G LTE (Long Term Evolution) adelah mobile communication wireless generasi ke 4 yang membolehkan pengguna telefon bimbit mendapat speeds yang laju up tp 10 times daripada yang kita ada sekarang ni. 

So macam mana lajunya 4G ni?
Macam ni. Korang bayangkan korang download lagu 5MB dalam 2 saat je. ermmm ataupun satu movie 750MB dalam 5 minit... Best ke idok? Laju ke takkkkkkkkkkk? Phewwwwww.

Makanya...
Celcom officially launched 4G LTE hari ni dan meng-offer 4G LTE modem dengan harga RM199 sahaja untuk 1st 1,000 subscribers.

Kalau korang nak!
Boleh pergi ke  Blue Cube @ Sunway, Pavilion dan Menara Celcom bermula 23rd April 2013 dan  beli LTE modem, dan korang akan dapat 1st 3 months data subscription FREE! wohooooooooo.

dannnnnnnnnn

Celcom juga melancarkan
Celcom First Facebook fan page . LIKE dan Submit gambar tiru Gaya Usain Bolt terbaik korang dan jika korang terpilih antara 100 bertuah boleh menang a FREE LTE modem with 3 months data subscription jugak!

Klik untuk maklumat lanjut :)
Celcom First Facebook fan page




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^