Follow Viruspadu

Friday, May 31, 2013

1212

Ahad itu hari yang kelamkabut.
Pagi bangun kul 5 pagi setelkan semua urusan, kul 6 keluar rumah, kul 7 sampai UPM. Ada event MILO. Lepak lepak lepak. Kul 1130 balik. Hantar Badang kat Stesen bas putra, sebab beliau pergi Penang naik bas. Saya terus drive ke Rantau, Negeri Sembilan. Hantar nisa anoi. Mertua jagakan. Kul 3 petang balik Seremban, kemas baju. Kemas rumah. Kul 8 mlm keluar rumah ke KLIA, sampai KLIA kul 930, Naik flite kul 11.05. Sampai Changi Airport 12. Sampai hotel Holiday Inn, Singapore kul 1 pagi.

Ok patah pinggang. Jalan stok seret kaki. Fionaaaaaaaaa sangat HAHA.

Check in.

Ok bilik 1212.
Tingkat 12 ye.
Baiklah.
Tekan lift. Masuk. Keluar lift.

Termenung.
Apsal bilik dia takde nombor?
Macam mana nak tengok ini bilik no berapa?

BLUR.
Termenung lagi.

OK INI LIFT.
Bukan bilik HAHAHAHAHAHA

Sengal!

Korang pernah penat sampai blur macam ni?



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

amboi banyak nye lif ! hahaha

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

hahha. tak pernah laa blur sampai tertukar bilik ngan lif. tapi pernah lah masukkan baju kotor anak dlm bakul sampah. keh keh keh

Love Razila said... [Reply to Comments]

Pernah...time tu penat teramat sampai xboleh pikir camne nak cari bilik...sudahnyer turn lobi pi Tanya receptionis....direction ke bilk lepas keluar lift. Nong sungguh rasanya. Hehehhe

strawberi said... [Reply to Comments]

Kesiannya kak jem...mmg penat sgt tuh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^