Follow Viruspadu

Saturday, May 11, 2013

Hari Ibu

Semalam. 

Kakcik saya hantar wasap gambar bunga. Anak-anak dia bagi. Kejutan sangatkan. Kiranya kakcik balik je rumah pastu nampak ada 3 kuntum bunga atas meja. 3 orang anak dia bagi sekuntum sorang. Kat bunga tu ada kad hari ibu sekali tulis sendiri. Sweet giler. Ayat-ayat semua comel.

Yang buat saya bertambah terharu tu sebab saya syak dorang kumpul duit belanje sekolah sebab nak bagi bunga kat mama kan. Kenapa sweet sangat anak buah saya ni. Pandai ambil hati mama kan. Anak kakcik yang tiga orang tu, sorang darjah 3, sorang darjah 5, sorang lagi form 1. 

Sebab skrg mcm susah nak tgk benda macam ni. Biasanya abahnya yang belikan bunga then suruh anak-anak bagi mama. 

Siyes saya pulak terharu. 

Pastu pulak tahun ni anak-anak saya takde pulak bagi apa-apa kad kat saya. Pelik jugak. Biasanya ada je kad buat kat sekolah hehe. Tertanya- tanya jugak la saya.

Tadi lepas makan tengahari. Nisa dengan Anoi bagi saya ni. 


Terus saya lekat kat petiais. 

Selamat hari ibu semua kepada semua ibu. 

Sayalah ibu yang paling bahagia di dunia ❤

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^