Follow Viruspadu

Monday, May 13, 2013

Jeng

Jemnya hari ni. Tak tahu pasaipa jem sangat. Ke sebab hari ni adelah hari isnin. Ke memang hari2 jem mcm ni tp saya tak perasan sebab naik bas. 

Sebenarnya saya masih dalam kereta lagi hewwwwsss
Otw nak pegi intan sebab ada kursus. Jadi lagi lambat sebab menyinggah opis dulu nak amik laptop. 

Ok. Takde apa sebenarnya. Saje bosan dalam kereta.

Selamat hari isnin 😊

3 komen[s]:

Glitters sara said... [Reply to Comments]

Hurmh...kak memang hehari adalah jem..if sampai di sg besi after 645 memang lah hazab duduk dalam jem...saya drive seremban-kl hehari kuar rumah 540am..huhu..gelap mata lagi gigih gak drive...before this kita naik bas sks mcm kak jem jugak!

Love Razila said... [Reply to Comments]

Comel ... as usual =)

zino said... [Reply to Comments]

sekarang tanpa sebab asyik jem je







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^