Follow Viruspadu

Thursday, May 09, 2013

Kecik Besar

Belog

Perasan ke idok?
Belog Kakjeng dah besar di tempat entry ni.
Kalau dulu gambar-gambar yang besar tersepit je.
Muka pun nampak separuh.
Kesian wajah comel kyomi iols nampak tersepit HAHAHA
Masalahnya comel ke ko kan :p
Takpelah. Kasikla feeling kyomi.

Terima kasih kat lieza
Sebab dia yang bertanggungjawab menyantikpadukan blog viruspadu ni kan. Dia baik sangat. Dan keje dia best sangat. I is like lieza sebanyak gula-gula kat pasaraya mydin. #tetiba.

So kalau korang nak blog korang cantik tapi malas nak godek sendiri. Sila kontek http://www.incrediblesdesign.com/

Puas hati dapat letak gambar sebesar monitor korang mih mih mih
 


Youtube



Ini lagu kpop
Sistar. Alone.

Buat masa ni memang lagu ni saya dengar hari-hari walaupun saya paham beberapa bijik butir je dia cakap idonwannacry.... HAHA folingdawnnn folingdawnnn hikhikhik Tapi sebab dance dia aummm sangat. Suka pulak saya tengok kahkahkah. Pastu berangan saya joget macam tu. Pastu berangan depan cermin sebelum mandi menari gitu HAHA. Hangen je Badang... apsal la bini dia lambat nau siap. Dia tak tahu bini dia ralit berangan joget-joget. Ini senaman eksesais kuruskan perut uolsss #fikiranpositif


Berfikiran Positif

Saya harap kita semua berfikiran positif. Buang segala aura negetif dalam diri ye. Saya harap kita semua dapat saling sayang menyayangi antara satu sama lain. Sebagaimana I sayang U. eceh.


Ok tu je.
Saya nak cakap perkara no 3 tu panjang-panjang beserta contoh sebenarnya. Tapi takpelah. Kadang-kadang yang pendek lebih bermakna.









Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

nurul ain said... [Reply to Comments]

kak,cardigan kuning tu beli kt mane? sy punye panjang sikit, nak carik yg singkat mcm akak pakai tu.

Cik Puan Rara said... [Reply to Comments]

wow mood diraja eh.sume kuning.hehe

mekchu said... [Reply to Comments]

tangan kat montot.. angkat kaki, seret kaki last sekali silangkan.. ok dah ingat step :) nak buat sblm mandi karang.. hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^