Follow Viruspadu

Tuesday, May 07, 2013

Plants vs Zombies

Game ni memang berhantu.
Orang sibuk main candy crush. Kakjeng sibuk main pvz ni kan hehehe.

Dulu rasanya penah buat entry pasal game ni jugak. Lepas khatam sekali terus saya berhenti main game ni. Masa tu pakai iphone 4. Lepas tukar iphone 4s tak install. Tetiba teringat nak install. Main sekali lagi.


Game ni bila habis sekali sampai yang pokok berjoget-joget tu kan hihi. so cute
Lepas tu saya main lagi. Rupanya lepas tu lagi susah.
Then habiskan lagi sekali seround. Sekarang dah masuk yang ketiga kali.
Ok kali ketiga ni memang susah amat. Skrg sangkut kat Adventure 4-4 yang kat pool pastu ada awan tebal tutup separuh tu HAHA. Korang paham ke kakjeng cerita apa ni HAHA.

Ok saya memang giler game sejak remaja. Yelah masa kanak-kanak mana ada game ni. Dapat main solitaire pun dah rasa bahagia sangat HAHA.

Masa saya kat UUM dulu. Sanggup tak makan sebab main game stronghold tu. Sebab tu saya taknak start main game. BAHAYA.

Korang main tak PVZ ni wei...




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

ina ariffin said... [Reply to Comments]

saya main jugak. best. candy crush pon best! :)

izaFiza said... [Reply to Comments]

Best2..suka jugak.Cuma xbest sampai level 5 jer.saya dah tiga kali repeat level. siap sambung yg asben main separuh jalan lagik. Muahaha.Part last skali mmg horror kak. Ai is geram kat zombie tu..kalau diorang dh berjaya masuk rumah cepat2 off game tak rela nak dengar jeritan waktu THE ZOMBIES ATE YOU BRAINS!!!!!

Mya said... [Reply to Comments]

samalah kita!
akak pun penggila main game plants vs zombies ni.
ralit!

noly anna said... [Reply to Comments]

hi.I am blogwalking.
If u want to be a glampreneur like me,do visit my blog http://nolyanna.blogspot.com/

Unknown said... [Reply to Comments]

try kakjem taip future time tgh men game 2,nti kuar zmbie 2 pkai spek.taip moustache, zmbie jd ad misai n taip trickedout nti keter zmbie ad mata,hehe..

Unknown said... [Reply to Comments]

try kakjem taip future time tgh men game 2,nti kuar zmbie 2 pkai spek.taip moustache, zmbie jd ad misai n taip trickedout nti keter zmbie ad mata,hehe..

*Tinie* said... [Reply to Comments]

main game ni kat pc opis je..mmg meralitkan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^