Follow Viruspadu

Thursday, May 16, 2013

Sayang Emak

Ok memula no telefon dalam gambar kat bawah ni betul. Boleh kontek saya bila-bila masa HAHAHA. Kerana saya seorang insan yang mulia yang tidak dikenali tetapi saya hendak mencari seseorang yang boleh dipercayai untuk mengendalikan sebidang hartanah saya untuk didermakan kepada persatuan xxxxx. HAHAHAHA. Sape dalam frenlist fesbuk je paham ayat ni. HAHAHA. Seorang yang mulia sangat #TDDMKA
 Ini adelah kasut saya, nisa dan anoi semasa dalam perjalanan balik ke cheras. Bukan senang nak snap gambar ni. Anak saya dua-dua berebut nak letak kasut sebelah kasut mama jugak. Sempat la saya keek kan. (@viruspadu) phewwwwwww. Masa kecik macam ni la yang nak berebut mama nya kan. Harap sampai besar la gitu. Baru la mama feeling gojes :p #tetiba

Ok. Cerita dia bermula macam ni.
Kebetulan. Telefon emek dah rosak.
Lalu adik saya uteh cadangkan kita share-share duit belikan emak fon baru.
Pastu semua setuju.
Pastu kitorang pun plan sabtu malam ahad semua berkumpul kat rumah emak.
Baiklah.
Saya sampai cheras pun dah senja kot.

Lewat jugak kot nak tunggu semorang berkumpul. Macam biasa ada banyak giler keek saya masukkan. Takde lah giler. Tapi dalam 4 ke 5 mcm tu la. Ni salah satunya.


May 11, 2013 | Sayang emak I by viruspadu on Keek.com


Mertua ceeramoon pun ado. BEST BEST
Kitorang semua.

Malam tu kecoh sangat. Ntah la kecoh sebab apa. Tapi kecoh la. Kecoh dan masing-masing gedik. Kitorang kalau dapat berkumpul sememangnya kecoh.

Nampak tak emak kita gembira sangat

Emak gembira bukan sebab hadiah tu sangat. Tapi lebih gembira sebab anak-anak semua sayang dia, ingat dia, balik jumpa dia. KASIH SAYANG lebih bermakna. Walaupun hadiah tu pun bermakna jugak hehehe.

Tengok tu. Siap casing pink lagi.

Emak,
Kitorang semua cinta emak
Sayang emak ❤❤❤




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

InaYusoff said... [Reply to Comments]

emak dengan anak anak dah macam adik beradik je...
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^