Monday, June 03, 2013

Jatuh cinta lagi part II

Macam banyak pulak saya simpan koleksi peribadi gambar-gambar awan saya. Ini saje nak share. Sambungan daripada part 1 gitu.

Bila kita memandang ke atas, memandang ke awan yang biru, sambil teringat wajah-wajah insan kesayangan dan amat dirindui. Mesti terfikir. Adakah kita sedang melihat awan yang sama... Dibasahi hujan yang sama... Ditiupi oleh angin yang sama. Disinari oleh mentari yang sama... Hurmmmmmmmm... Sambil pejam mata dan menikmati angin sepoi sepoi bahasa ciptaan Allah yang maha kaya ni...

Lalu lagu awan nano nano nano nano nano yang jozan selalu menyanyi terbayang dalam telinga.
Ok Fail!!!
HAHAHAHA mencik!

Ok nah.

saya lupa, ini awan tenang yang saya snap kat bangkok atau langkawi ataupun pulau redang. Nampak sangat buta jalan. Apa benda pun tak cam kahkah

Awan di pulau redang kalong


Kalau tak silap saya, awan dilangit masa nak pegi bangkok

Ini pun... cantikkannnnnnnnn
 Rasa mcm nak lompat2 atas awan ni....


Eh sebenarnya lupa. Mana ye? ke langkawi? ke bandung? ke cambodia. Ntah la siyes tak ingat

Ini konfem bandung.

Langkawi?










Cambodia


Ntahla.
Kalau tengok macam tu, mana la saya nak tahu awan tu kat mana.

Saya suka sangat la tengok awan.
Hebatnya ciptaan Allah

SubhanAllah







Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^