Follow Viruspadu

Monday, June 10, 2013

Malas

Saya: kita rasa penatlah
Dia: kenapa
Saya: Ntah
Dia: penat canne?
Saya: penat semua
Dia: abis tu canne?
Saya: ntah, kita penat la. rasa malas nak pergi kerja, malas nak pakai mekap, malas nak bangun tido, malas nak pakai mekap bebetul, malas nak jalan, malas semua-semua.

Tu dia.
Malas sangat tu kan
Dalam dua bulan ni kot saya rasa semua serba tak kena. Sebab penat ke malas ke sebab emosi terganggu sekarang ni? Ke sebab banyak sangat yang saya fikirkan.

Atau sebenarnya saya perlukan KASUT baru?

Hihihi :p

1 komen[s]:

Emy Omar said... [Reply to Comments]

Kenapa ni kak Jem..atau ada berita gembira untuk dikongsi ke??hihihiRelated Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^