Follow Viruspadu

Monday, June 17, 2013

Selamat Hari Lahir An-nur yang ke 4 tahun

Hari ni hari lahir anak ke 3 saya. Annur Abriza binti Shamsul.
Macam tak percaya anoi dah 4 tahun dah.
Cepatnya masa berlalu.

Anoi ni manja melampau
Sebab semorang manjakan dia
Saya...
Papa dia...
dan kakak dia la yang paling manjakan dia
Almaklumkan tak beradik lagi kan. So dia selalu la feeling dia baby baby lagi

Betul orang cakap
Budak menyusu badan ni lain
Manja dia dengan saya lain
Lainla manja nisa dengan saya dengan anoi.
Lain. Boleh rasa.
Macam mana pun dia tetap nak mama dia :)

Dah besar dah anak mama ni :)

Anoi ni kuat kidal.
Ade ke perkataan "kuat" kidal ek?

Sebab apa saya cakap macam tu
Sebab dia punya kidal ni, sampai dia susah sangat nak beza kiri kanan
Ataupun sebab dia kecik lagi hihihih
Saya pun sampai skrg selalu konpius kanan kiri HAHAHA
Dia akan pakai apa pun terbalik
Pakai seliper mesti terbalik
Pegang apa pun terbalik
Agaknya sebab tu la dalam perut saya dulu songsang hehehehe.

Mama tak kisah anoi kidal. Sebab anoi comel sangat hehehehe

Selamat hari lahir ke 4 tahun sayang. Nanti dah besar tolong mama masak tau :p


Benonoi :p


  Konon-konon tulis karakter cina HAHAHA. Lawak mu anoi

 Kesayangan berganda






Semoga jadi anak yang baik Anoi
Love much



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Suliana said... [Reply to Comments]

happy birthday anonoi :-) semoga jadi anak yang solehah. macam muka akak la anoi ni :-)

Love Razila said... [Reply to Comments]

Happy birthday anoi...comel u. muaaahhh utk besday kiss dear sebab jauh kan. hehehhe

miss cloudy said... [Reply to Comments]

mak ngan anak ke ngan adik tu... salam singgah... comey2 belake







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^