Follow Viruspadu

Tuesday, July 23, 2013

Fesyen


Sejak anak-anak dah besar (sikit) ni.
Kalau nak keluar rumah memasing nak mekap sendiri dan bergaya sendiri

Saya pun malas nak larang ke apa
Saje nak tengok kreativiti dorang
Dan apa yang dorang rasa cantik tu mcm mana
kikikiki

Selalunya saya gelak la
Sebab dorang feeling sangat kan
Fine la fine.
Sukatik korang la

Maka ini la fesyen ke pasar ramadhan pilihan nisa dan anoi
HAHAHAHA.




Macam nak pergi pantai ditiup angin sepoi-sepoi bahasa ke apa ni kannn hikhikhik.




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

7 komen[s]:

shark said... [Reply to Comments]

hahaha..
comelnyer..
kecik2 dh merah dh bibir tu.

Love Razila said... [Reply to Comments]

seksinyer budak itu posing, ahahha anoi punya lipstik cantik dooo. i liiiike =)

Mrs Sue said... [Reply to Comments]

walau ape pon, nisa dan anoi tetap comel..

ni pandai nak bergaya sure tiru mak dia neh.. haha

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

my nuha skang ni pun sama. xsabar tggu adik dia besar. mesti sepesen :p heels lagi requestnya.

Miss Moon said... [Reply to Comments]

hahahh siap topi bagai tew hahahha

anoi tew nampak gamba last tew sebijik cam nko Mah hahahhahah

Mummydearie said... [Reply to Comments]

Merahnya bibir...tergoda kejap. Bebudak sekarang memang sentiasa ada pilihan sendiri tak mcm kita zaman dulu2

Maszwin Mujahid said... [Reply to Comments]

anak sy pn dua2 pmpuan..tapi kecik2 lgi..x sabar nak tengok dia org membesar and bergaya mcm anak2 kakak..:-)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^