Follow Viruspadu

Tuesday, July 30, 2013

Hari-hari Mau... DISKAUN?

Kalau ada je masa terluang saya suka je masuk Milkadeal.
http://www.milkadeal.com/

Korang suke tak?
Kadang takde apa nak beli sangat pun
Tapi saje nak bukak Milkadeal sebab nak tengok apa yang saya boleh beli kekeke.
Best kot sebab diskaun dia banyak kan.

Macam tadi.
Tengok dah terbeli lagi :p

Pastu tengok Milkadeal ada buat Giveaway prizes worth over RM20,000! wuhooooo.  Saya tengok dia tulis setiap RM1 yang kita belanja dapat 1 peluang menang. Bayangkan kalau benda yang kita beli berharga RM29 haaaa ko ada 29 peluang. HEHEHE. Nampak sangat beg yang saya beli tadi harga RM29 kan. Terus jadikan contoh :p

So apa lagi.
Taknak hadiah?
Hadiah dia kalau tak silap saya, percutian dan ada saya nampak beg PRADA tadi.
Dah pergi landing kat http://www.milkadeal.com/giveaway/landing .
Kalau korang user baru, dapat RM10 dari Milkadeal
Saya sajes korang subscribe newsletters Milkadeal sekali. Senang bila ada product baru, dia emel bagi tahu :p. Dan LIKE https://www.facebook.com/MilkADeal


Fuh Fuh Fuh mintak mintak saya menang percutian. Kalau tak pun Beg PRADA tu.
Fuh kiri Fuh kanan dan Fuh semua sudut. Nak menang sangat ni
hikhikhik



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Love Razila said... [Reply to Comments]

HAHAHA...kite tengah dok tunggu pencuci lence ni, that time dah terlepas nak membeli...comel sgt.

Rose Azadir said... [Reply to Comments]

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^