Follow Viruspadu

Wednesday, July 24, 2013

Kenapa lambat

Kenapa lambat sangat bulan september?
Tak sabar tau.

Oyye,
Senin ritu kannn
Kita test drive Kia Rio tau
Kita suke la kereta tu
Kita nakkkkk kereta tu la.
Kita nak nak nak

:)





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

kite pun dok tggu september gak. 16 september.. besday kite. siap ade public holiday lagik (penubuhan m'sia). jgn lupe tau! hiks..

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

birthday eliss 6 september :p tunggu jugak ni sbb ada orang kata nak beli telefon baru hadiah hari lahir.hehehehe ;p best yer kia tu ? tapi dah pakai kia spectra, kalo boleh lepas ni nak pakai honda pulak :p hehehe

Sara Lynn said... [Reply to Comments]

akak.. fiesta lagi best kot? hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^