Follow Viruspadu

Monday, July 29, 2013

Kosong

Saya rasa KOSONG

Macam takde perasaan. Macam takde apa nak fikir.
Rasa taknak bercakap
Rasa taknak jumpa orang
Rasa kosong lahhhh... aishhh. Susah betul nak describe kan.
Itu pagi tadi la ye.

Tiba tengahari perasaan dah bercampur baur dah.

Rasa nak sepak orang ada, rasa nak benamkan kepala orang dalam mangkok tandas pun ada.
Amboi garangnya kakjeng ni kan.
Memang takkan percaya kakjeng nak buat macam tu.

Dan, yang YAYYY nya adalah, bos saya dah luluskan pertukaran saya YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY... Tapi tukar dengan pengganti la kan. Tak kisah, janji dah lulus. Yang lain kita setel sendiri. Hoyeah.

Nampak tak perasaan bercampur baur yang susah nak gambarkan!!! .
Dalam entry ni pun dah nampak pelik.
Kejap rasa kosong, kejap nak sepak orang, pastu tetiba YAYYY la sangattt.

Ok la.
Entry ni makin pelik.






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Suliana said... [Reply to Comments]

sy pulak rasa kosong bila tak berckp dgn orang.. kat tmpt baru kan, masih dlm proses penyesuaian diri. huhu.. yeay, dapat tukar. tak delah naik bas lagi kan.:-)

Anil Wanina said... [Reply to Comments]

bestnya dah dapat sign.. saya nye bos tetap xmo sign.. adakah kerana saya orang kesayangan bos? adakah kerana saya penting di sini? atau kerana tak layak? hanya bos yang tau.. hahaha.. (tahap redha dah ni)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^