Follow Viruspadu

Saturday, August 31, 2013

F-Secure Will Protect You

Korang ni online hari hari mau ni, korang punya netbuk/laptop/pc/mobile ada internet security ke idok?

Jangan main-main?
Takde kalu, very the bahaya one okey
Not good! Not good!
Banyak kegiatan yang tak disangka-sangka di alam maya ni kan
So kena la selalu hati-hati
Lebih lebih lagi kalau libatkan duit-duit online ni kennnnn

Saya pakai F-Secure. Korang?


F-Secure ni 1 lesen boleh share 5pcs + mobila devices gitu. So best la. Jimat boleh share. Me loikeee HAHA

Kalau korang nak try F-secure ni boleh download kat http://campaigns.f-secure.com/free-download. Free sajork. Kalau tak silap saya ada give away RM25million worth of one year online security packages for FREE. Nak detail lagi betul ke idok klik http://campaigns.f-secure.com/ oraitttt...






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

baby comel said... [Reply to Comments]

Balik nk kena double check ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^