Follow Viruspadu

Thursday, August 15, 2013

Hati


Malam tadi.
Saya nak tido dah.
Awal kul 9 dah tak tahan mata ni
Tapi macam biasalah, ada time-time saya penakut sikit.
Sembang dengan anoi

"Adik, boleh tolong mama panggilkan papa tak?"
"ala adik malasla mummy, mummy la"
"alaaaa... tolong la mama"
"yelah yelah"

10 minit berlalu
Anoi pun naik bilik dengan muka buat tak tahu je. Lupa la teewwww

"adik, mana papa?"
"papa kat bawah"
"alaaaaaaaaaa, adik lupa cakap dengan papa ke, mama panggil papa"
"adik dah cakap la mummy"
"ye keeee... mama tak dengar pun, adik cuba bohong mama ye HAHAHA" ~biasa dia cakap menjerit2 so boleh dengar sayup2 la
"betul la mummy, adik cakap dalam HATI tadi, papa tu yang tak dengar"
"HAHAHAHAHAHA... adik, mana aci macam tu HAHAHAHA"
"ye mummy, adik cakap mcm ni... papa... papa... mummy panggil... mummy nak papa peluk ia tido"
"HAHAHAHAHA adikkkkkkkkkkkk... mama takde cakap mcm tu pun kan, mama cakap panggil papa je la HAHAHAHA"


Aishhhhhhhhhh anak siapa la niiiiii




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Amy Z! said... [Reply to Comments]

Hahahaha. Panggil dalam hati. Samalah cam mama dia. Hantar mesej dalam hati. =))

Nurhayati Mohd said... [Reply to Comments]

haha..lawak la keluarga ni :D

Suliana said... [Reply to Comments]

haha. comel sgt anonoi :-)

Love Razila said... [Reply to Comments]

Hahahaha...comel sgt. Papa xdengarlah kalau cakap dalam hati =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^