Follow Viruspadu

Thursday, August 29, 2013

Kerja dari Rumah

Yipppiiiiiiiiiiiiii

Yabedabedu

opppaaagangnamstailllllllllllll

Saya mohon bekerja dari rumah
Hari ni dan esok

Leganya takyah susah payah naik bas
Leganya takyah bangun pagi kul 430
Leganya takyah pakai baju cecantik
Leganya takde kos pun
Leganya tak mandi pun takde sape tau kekekekekeke

Bersyukur sangat kementerian saya dah ada kemudahan macam ni.

Tapi ketahuilah bekerja dari rumah dan bersama anak-anak adelah sangat mencabar urat saraf  kau. Ha ni nisa tengah menjerit panggil mama nye lagi ni. Phewwwwwwwww.

Tapi walaupun begitu, saya tetap suke kerja dari rumah.

:)


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Love Razila said... [Reply to Comments]

Best kan...saya suka gak kerja dari rumah pati budak2 xboleh nak ada kalau x...berebut laptop ler jawapnyer =)

Rai Ourkizuna said... [Reply to Comments]

bestnya!! nak kerja dari rumah jugak!!

Nadiah said... [Reply to Comments]

Syoknya.. nak kerja dengan akak la...

Mon MonaLea said... [Reply to Comments]

seronoknya....

Jumria Alimuddin said... [Reply to Comments]

Salam...
bestnya dpt buat kerja dr rumah...
dpt tgk ank2..
hehehe..part paling best tu part 'xpayah mandi' tu...hehehe....kelakar :)

syalinda johari said... [Reply to Comments]

bestnya kalau boleh bekerja dari umah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^