Follow Viruspadu

Tuesday, August 13, 2013

Salam Aidilfitri

Hai hai

So canne raya?
Best?
Meriah?
Sunyi?
Makan banyak?
Berat naik 5kg?

HAHAHA.
Yang berat naik 5 kg tu memang over sangat nok!
Makan ke hape kennnnnnnnnnn.

Raya saya tahun ni...
Agak meriah jugak
Tahun ni rasanya pecah rekod saya beraya banyak rumah dari biasa kekekeke.
Jarang berlaku dalam hidup :p

Tema raya kali ni kaler oren.
Korang dah tengok kot kat fesbuk ngan IG. @viruspadu
Eksaited tau kakjeng share :p

Ini namanya posing "kaya dan berjaya, doktor azizan" HAHAHA... Pun boleh!

Memang pelik tiba-tiba shawl warna pink.
Tapi takpe, takde siapa kisah kaler block kan. Janji orangnya cantik KAHKAHKAH

Seperti tahun-tahun lepas jugak. Pagi raya di rantau, tengahari raya di cheras. Dan kemudian ke rantau semula.

Anoi dan Mia

Dan saya rasa raya tahun ni Jalan Raya yang paling teruk jemnya.
Tahun2 lepas takde la teruk macam ni?
Apsal ek?
Harga kereta makin murah ek semorang dah beli kereta sekarang?
Atau harga tiket bas dah mahal, jadi semorang naik kereta?
HAHAHA tetiba.

Lepas beraya kat rumah mertua, dalam kul 1130 saya bergerak ke cheras. Kat sana macam biasalah. Kecohhhhhhh lebih.

Ok jom tengok gambar raya ekkkk.
Saya nak cerita banyak pun susah.
Sebab pemalas nak taip pepanjang.

Tak sah raya keluarga noh kalau takde gambar kat tangga ni :p


Ha tu dia :p
Kronologi hahaha

Saya masih lagi cuti raya ni
Tapi takde la pergi memana
Duk rumah je nak rehat-rehat
Esok dah start keje dah.







Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Aida Azryn said... [Reply to Comments]

selamat hari raya.. :D

Love Razila said... [Reply to Comments]

Bestnyer....semua setema, ingat nak try buat tahun depan lah =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^